• Nyitva tartás: hétfő - péntek 8.00 - 16.00
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az elektromos kerékpározás egyre népszerűbb az idősebb, és a fiatalabb felhasználók körében is. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy számos módban használhatjuk a kerékpárunkat. Lehet szó kényelmes, hosszú távú tekerésről vagy gyors, teljesítményközpontú technikás utakról, az élmény mindig garantált. Ennek a széles skálának is köszönhető, hogy a korábban viszonylag szűk piacot magáénak tudó elektromos kerékpárok mára trenddé váltak és egy olyan életérzést közvetítenek, amit többen és többen szeretnének megtapasztalni.

    

Aki elektromos kerékpárt használ -főleg, ha napi szinten, nagy szolgálatot tesz a környezetének. Egy autó szén-dioxid kibocsátása 40 szerese egy elektromos kerékpárénak (az akkumulátor töltéséhez szükséges energia előállítását figyelembe véve). Így nem csak a környezetet védhetjük, hanem csendesen és forgalom nélkül közlekedhetünk.

Az elektromos kerékpár nem csak azoknak való, akik könnyebben szeretnének pedálozni. Mindig a kerékpároson múlik, hogy a rásegítés mértékéből mennyit használ ki, hol adja le ő az erőt és hol engedi az elektromos rendszernek a támogatást.

Az elektromos kerékpár jóval olcsóbb, mint egy autó, nem beszélve a benzinköltségről, kötelező biztosításról, parkolási díjról. Egy autó nagyjából 4000 Ft-ba kerül 100 km-en, míg egy elektromos kerékpár ugyanezzel a mértékegységgel számolva 82 Ft.

Elektromos kerékpárral lehetsz a leggyorsabb, ha városi közlekedésről van szó. A távok miatt sem kell aggódni, mert a hátszél-effektusnak köszönhetően frissen és fitten érheted el a célállomásodat. Mivel a forgalmat elkerülöd, így mindig pontosan érkezhetsz, ki tudod számolni a menetidőd és még a parkolás miatt sem kell aggódni.

     

 

Kapcsolatok

Telephely (iroda)
9436 Fertőszéplak HRSZ:901
Győr-Moson-Sopron megye
Székhely (levelezési cím)
9435 Sarród, Kossuth Lajos utca 26.
Győr-Moson-Sopron megye
+36 30 956 9122

Nyitva tartás

Nyitva tartás

Hétfő-péntek: ............... 8.00-16.00

Szombat: ........................ zárva

Vasárnap: ....................... zárva

© 2020 Delta Electro Kft. Minden jog fenntartva!